U bevindt zich hier: Webdesign

Webdesign

Bastings Webdesign is gevestigd in Zuid-Limburg. Wij ontwerpen en bouwen betaalbare websites voor het midden- en kleinbedrijf, instellingen en particulieren. U heeft al een website, opgebouwd in een contentmanagement systeem (CMS), vanaf  € 650,-. Omdat wij gelokaliseerd zijn in Maastricht, Sittard en Parkstad wil dit niet zeggen dat wij daarbuiten niet actief zijn. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven en particulieren binnen heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Wanneer wij voor u aan de slag gaan overleggen wij veelvuldig met u tijdens het hele ontwikkelingsproces van uw nieuwe website; tenslotte gaat het om het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie op internet. Door het persoonlijk contact met u kunnen wij een helemaal op maat gemaakte website opleveren naar uw tevredenheid.

In een eerste gesprek maakt u aan ons kenbaar wat uw wensen en verwachtingen zijn. Samen met onze inbreng leidt dit tot een vrijblijvende offerte, waarin voor u duidelijk onze diensten met bijbehorende prijzen staan uitgelegd. Daarna gaan we aan de slag en maken voor u de ontwerpsite die u zelf online kunt zien en beoordelen. Na overleg en uw goedkeuring kunnen we het gehele trajeckt afronden. Wanneer de website dan online is, krijgt u van ons een duidelijke handleiding en is er een eventuele extra uitleg op locatie mogelijk..

Een idee krijgen van ons werk? Kijk eens bij referenties.

Wat is een CMS ?

Wat is er nu niet makkelijker dan zelf uw website bij te houden, teksten te veranderen of foto's toe te voegen? U bent niet meer afhankelijk van een webmaster (wat u een hoop geld kan besparen). U hoeft niet meer te wachten op een update, want deze voert u zelf direct uit of wanneer u dat zelf wenst en vanaf iedere plek waar u op een pc kunt werken. Wanneer u ons uw website laat realiseren, maar u wilt later zelf tekst, plaatjes en dergelijke wijzigen, dan kan dat met een content management systeem. Hiermee kunt u zelf de inhoud van uw website beheren, zonder technische kennis. U kunt teksten en illustraties toevoegen, wijzigen en verwijderen, pagina's toevoegen enz. Zo bent u zelf in staat om uw website altijd actueel te houden.

 

 

 

Webshop

Met het openen van een webshop vergroot u uw verkoopkansen enorm. In deze tijd van internet en digitaal betalen, doen veel mensen hun aankopen via internet. Voor de consument heeft dit als voordeel om vanuit de luie stoel te kunnen shoppen, en voor u als verkoper is dit kostenbesparend op verkoopuren en bijvoorbeeld personeel.

U kunt een webshop zien als een aanvulling op uw huidige winkel. Maar ook voor de beginnende ondernemer die alleen via het internet wil verkopen, of de particulier die een leuk centje wil bijverdienen, wordt er steeds vaker een webshop opgezet.

Bij Bastings Webdesign kennen we diverse varianten op een webshop. Hier is het puur een kwestie van hoe veel u wilt investeren. Kijk voor meer informatie over onze webshops op www.easyshopforyou.nl.

 

 

 

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.

Vooraf prijzen vaststellen is niet mogelijk. Deze kunnen wij u per offerte doen toekomen wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt.

 

 

 

  Bastings Webdesign
Adresgegevens
     
  Tel: +31 (0)46 204 62 99
  Mob: +31 (0)6 509 3 0408
  Mail: info@bastingswebdesign.nl
     
  K.v.K.: 140 978 76
  BTWnr: NL158088736 B01