U bevindt zich hier: Software oplossingen

Software oplossingen

U wilt niet zomaar een website opstarten, maar u heeft behoefte aan maatwerk voor een speciaal project? Dit kan zijn voor intern gebruik binnen uw bedrijf  maar ook voor websites met verkoopmogelijkheden, boekingen, advertenties, nieuwsbulletins, klantserviceprogramma's enz. Bastings Webdesign kan dit voor u realiseren. Nagenoeg alles is mogelijk!

Apps

Apps zijn kleine programmaatjes die je op je telefoon kunt installeren. Er zijn er honderdduizenden. De toepassingen zijn eindeloos: een reis met het OV plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld een goed restaurant in de buurt zoeken. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een app ontwikkelen waarmee u uw klanten van dienst kan zijn en bovendien uw omzet nog kan vergroten. Het vergt enige investering maar het vergroot uw markt enorm!

Scripting

U wilt processen op de werkvloer geautomatiseerd laten verlopen? U wilt niet 10 handelingen uitvoeren om een juist eindresultaat te bereiken? Vertel uw wensen en ideeën en samen kunnen we werken aan simpelere handelingen met hetzelfde resultaat. Ook websites met bestelprocessen, reserveringen, adverteren, formulieren enz. enz. kunnen we voor u realiseren. Samen bespreken we uw idee hierover en Bastings Webdesign brengt het ten uitvoer.

SEO

Search engine optimalisation is de uitdrukking voor "website beter laten scoren in Google". Wij kunnen u tips geven om hoger te scoren binnen Google, maar we kunnen u deze werkzaamheden ook uit handen nemen. Basisprogramma's staan tot uw beschikking maar er zijn ook zeer uitgebreide mogelijkheden op dit gebied waarmee u regelmatig overzichtsrapporten krijgt aangereikt met de resultaten van onze werkzaamheden .

Serversecurity

U gaat er vanuit dat uw website altijd online is en u altijd toegang heeft tot uw e-mail. Dat mag u ook wel verwachten van ons als hoster maar om de veiligheid van uw website én uw bezoekers nog meer te garanderen zijn onze servers uitgerust met een securitypakket dat bestaat uit: Anti-Virus en Malwarescanner, Firewall, Brute force detection monitor. Voor een geringe meerprijs heeft u een extra spamfilter! Lees hier meer over onze spamfilter.

Vertaling en juiste teksten

De juiste teksten geschreven door een professional zijn het visitekaartje van uw bedrijf en vergroten ook de kans op beter scoren in Google. Wanneer u uw website aanbiedt in meerdere talen, vergroot dit uw marktaandeel en biedt dit meer kansen in onze multiculturele samenleving. Bastings Webdesign werkt nauw samen met enkele betrouwbare partners op dit gebied en kan u zo weer van dienst zijn.

 

 

 

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.

Vooraf prijzen vaststellen is niet mogelijk. Deze kunnen wij u per offerte doen toekomen wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt.

 

 

 

  Bastings Webdesign
Adresgegevens
     
  Tel: +31 (0)46 204 62 99
  Mob: +31 (0)6 509 3 0408
  Mail: info@bastingswebdesign.nl
     
  K.v.K.: 140 978 76
  BTWnr: NL158088736 B01